Wednesday, January 19, 2011

suara aku da iras-iras ella...

bukan nak perasan, bukan nak kate...tapi tuh yang sebenar2nya kejadian yang menimpa aku hari ni..aku bangun2 trus suara aku bertkar..pelik..!!aku takde mimpi yang pelik2 pn semalam yang boleh mengakibatkan suara aku bertukar...muahahah~~

hari ini dalam sejarah...untuk pertama kalinya suara aku hilang dengan tibe2...SiyeSS!! aku sangat suka..actually, memang da lama da aku mengidamkan suara yang macam nie...terasa sangat lah comey ..suara yang macam ala ala romantik gitu..cewahh!!koya lebih la aku nie...

hari nie aku g class dgn megahnye kerana suara yang rock mcm ella nie...tapi rmai lak y sindir2..haha..tape2 aku tak kisah..aku kan bdak baek..=))..ramai yang kata aku ROCK!!rock tukul la kot...



trasa mau karok lagu BALDU BIRU..nak dengar kot2 suara ade iras2 ELLA tak..hhahaha

habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

6 comments:

dayah SnoW Heuka said...

heheh cepat2!! nyanyi!! rama2 skali tau :))

New Entry "ada duit tak??"

aleen aiden said...

hahah.amboih..mentang2 suara da bertukar,tros nak nyanyi lagu baldu biru ye.huu

ferra ferro said...

haha , makan ubat ye kak . sakit tekak tu ! =D

ain revival said...

@dayah SnoW Heuka ::
haha..jom! jom ! 1 2 3..mula~

ain revival said...

@aleen aiden ::
lagu ella kn..
kate suara cam ella..nyanyi lagu baldu biru laa..
tp awie xde plak,,=((

ain revival said...

@ferra ferro :: lmah smgt sikit laa mkn ubat y berunsurkn liquid nie...
seram jer tekak i nih...
tp xpe..t cuba mkn nnt..tq ek..=))