Sunday, January 16, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

eh eh! ade contest lg laa..dan aku tanpa segan silu  join contest yang dianjurkan oleh 
si gadis bermata coklat...tajuk contest nie "CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !"..hehe..segenab contest aku nak join kan..!!biarlah..aku pnyer suka..;)

ni banner untuk CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !..korang nak join tak...??kalau nak sila klik sini...jangan lupa baca syarat2 nya nanti ek..hehe..
actually aku nie memang lemah bab2 mngedit bagai..sumpah failed!!!xberseni langsung aku kan..lantak ah..nak join gak contest nie..:)


lalala~aku rambang mata nak amik pict mane satu..smau lawa2 nie..muahhaa..at the end pict nie ugak aku amik..hahaha..

hmmm..kalau aku menang RM100 ak nk wat pe ek? 6 minit aku fikir baru aku taw nak wat pe..beli watch untuk sepupu aku yg dpt 8A PMR baru2 nie..ak lum tunaikan lg..xsngka lgsung dy leh 8A..nyesal aku janji belikan dy hadiah..:P


my friends....
eh ! eh ! aku tag korang ek ....
yaya

habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

6 comments:

cik niza said...

tenkiu tag cik niza..
dlm proses nak wat ni..hehe :p

ain revival said...

hehe..wekem2~

apisv2 said...

gudluck;D

ain revival said...

@apisv :: tq yep.=P

siti fatimah said...

p/s :tengs join , good luck ! :)

ain revival said...

@siti fatimah :: tq yep~