Saturday, January 29, 2011

ada ape dgn aiskrim + goreng pisang...??

assalamualaikum....
boring la pulak duduk kat rumah nie...adehhh...macam mana tak boring..kat umah nie aku dan mak aku jer ada..yang laen semuanya pergi keje..hehe...sabar jer la ain..1 mnggu jer pun..pegy la bermanja2 dengan mak tuh..=))

back to the story ::
ada ape dgn aiskrim + goreng pisang ...??
actually takde ape-ape yang gempak pun pasal benda tuh...minggu lepas aku n da geng pegi makan aiskrim kat cafe..member aku sorang nie beli la goreng pisang..da la goreng pisang tu tak sedap, keras pulak tuh..tambah pulak sos pun tak ada...bertambah lah ketidaksedapan itu..hmmm..kawan aku yang sentiasa sengal bagi idea yang cukup sengal...makan goreng pisang + aiskrim...hahaha..not bad laa..sampai licin satu pinggan goreng pisang tuh..cepat jep..ok la tuh dari membazir kn..=P

ada gaya model x??muahhaha


kalau korang rase goreng pisang tuh tak sedap, bleyh la cuba resepi ni ek...jangan risau...tak cirit punya..haha..
hmmm..tibe-tibe nak makan cekodok + aiskrim..ok tak??muahahahha...

pisang goreng or goreng pisang...??oh! da lupe nak bezakan..tpi BM aku A1 taw..=))

habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

10 comments:

RuBiE ZaiNuDdin said...

salam..
tak penah plak mkn goreng pisang+ aiskrim..
slalo cecah ngan sambal tue..pnh dga gak..hehe..

btw..salam perkenalan..;)

ain revival said...

@Rubie Zainuddin ::
haha..ni pn 1st time..
salamperkenalan gak yep~

bjay69 said...

sedap nyer hujan2 nie makan goreng pisang.

ain revival said...

@bjay69 ::
nak2 mkn y panas2 ag..
mmg best~

ijam ismail said...

NYUM3...DAPNYE~~~~~~

ain revival said...

@ijam ismail ::
mcm btoi2 tgh mkn jep..
hehe...
hmmm..nyum3..
mmg sdp =P

ferra ferro said...

i memang ske campor makanan macam tu jugak . pisang goreng + ice cream , fries + ice cream ..
especially kalau makan kat mcd. ice cream ngn fries die .. x)

ain revival said...

@ferra ferro ::
ye ke??kireny i ni normal la kn...
wow..nk try ah fries + icecream kt mcd..
cam best jep~

Ann said...

pisang gorng...kalo goreng pisang, bmkna tgh goreng pisang..

ain revival said...

@ann ;: hehe~
aah laa..da lupe da..
tq2~