Thursday, January 13, 2011

letih..sakit hati...takut...tido..ZZZZZZ

ni mode aku skrang..ada lagi..tapi xtaw nak describe macamana..hahaha...LETIH sebab 1 hari berskate kat sunway pyramid n round2 kat ASIAN VENUE... 
SAKIT HATI tibe-tibe sebab transport aku mr BKR7698 tiba2 wat hal..tayar pancit tiba2 on the way nak balik ke rumah...waaaa..hanya Tuhan jep yang taw prasaan dikala itu..haha..ayat muhasabah diri..huhu..special thanks untuk member2 aku nabila, myma, wani n izzati..xde korang tadi mesti aku da pengsan di tempat kejadian..aiyayaya.... 
aku TAKUT sebab tak dapat menghadiri AGM (anual grand meeting) untuk course aku gara2 mr BKR7698...sia2 aku bela kau..bagai menatang minyak yang penuh taw :(..dan yang pling penting ada kedatangan untuk meeting tadi..ad0iyayay...member aku gitaw DR Arnis merangkap ketua program course aku bagi warning..sape2 yang tak pegi meeting tuh kena wat surat sebab..aduhh...lecehhh la surat bagai..tajuk surat aku nanti "tak dapat menghadiri AGM sebab mr BKR7698 saya pancit"..ok x tajuk tuh..??haha...harap2 dr Arnis yang comeyy tu sudi terima aku punya alasan..harap2..amin....akibat terlalu banyak dugaan ari nie aku mau TIDO awal..awal la sangat..pukul 12 daa,,hehe...
rehat dari berskate..p0sing2 dulu..:)

oh oh oh!! sebenarnya banyak lagi aku nak story mory dalam blog nie..tapi takde semangat lagi selepas kejadian hari nie...:(..insyaallah..nanti ada masa aku akan update blog nie..
ZZZZZZZ..mau tido suda...hehe..gud nite sume2...mmmuahhhhh...!!!


habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

6 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

wah...posing gambar yg menarik..:))

follow ur blog..***30

Si Gadis Pipi said...

ain.. best kn konpem leteih sgt2.... nnti ajak ler gadis

ain revival said...

sekamar rindu>>salam..tq follow...
member sy y amik pict nie..maen posing jep..:)

ain revival said...

si gadis..hehe..mmg ltih sgt2..sampaikan demam..truk btoi laa..
0k... t kite set date yep..huhu

misz sheyla said...

waaa... ni posing je lebey ni asenye...

ain revival said...

hehe..
hobi la misz sheyla..:P