Wednesday, January 26, 2011

sayangkah dia padaku...??

part 1
hmmm..tiba-tiba terasa emo malam nie..bukan sebab putus cinta..bukan sebab dikecewakan..bukan sebab apa-apa kerana aku tiada boyfie untuk melalui semua itu...hehe
hidup nie tak selalunya indah..kadang-kadang kita di atas, kadang-kadang kita dibawah...kasih tak selamanya bertaut selamanya...kapal tak selalunya megah berdiri di tengah-tengah laut, kadang-kadang dilambung ombak jugak....
bukan nak masuk pertandingan puisi atau orkestra cuma mahu menjadi doktor cinta malam nie..=))
oppss da pagi da...
....sayangilah mereka yang sayangkan kita...tapi perasaan sayang boleh hilang sedikit demi sedikit ditelan dek masa dan jarak...kita tidak boleh memaksa orang untuk sayang kita jika di hatinya tiada perasaan tersebut..tapi jika kita tetap sayangkan dia berdoalah kepada yang maha Esa...berdoalah supaya Allah simpankan dia untuk kita...Insyaallah jika mmang jodoh kita dan kita berdoa dengan seikhlas hati..dia akan menjadi milik kita suatu hari nanti..sesungguhnya kekuatan doa itu tiada tandingannya...berdoalah........


habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

10 comments:

ShafiqIzwan said...

betul2. allah sentiasa tolong hambaNya yg berdoa. ^^

myvitrd said...

Alamak ni post entri jiwanglah..tak pandai nak komen.. hehehe.. apa pon kejujuran kunci kasih sayang.. walau orang tu jauh beribu batu sekalipon kalau keduanya ada sifat jujur insyaallah akan kekal bahagia..

Merujuk coment pasal churp2 tu..

kalau nak masukkan iklan churp2 dalam blog copy je link yang dia bagi lepas kita share iklan tu.. kalau orang klik link tu dah dikira ada pendapatan RM0.20 itu je..

ain revival said...

@ShafiqIzwan ::
dat rite,asalkan doa tu ikhlas kn..

ain revival said...

@myvitrd ::
harapnya masih ramai orang jujur di luar sana =))
hehe..tq 4 da info~

Em's Family said...

akak selalu harap, akak dah dapat kasi kasih sayang yang sepatutnyer pada orang yang akak sayang

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)
www.emmira.blogspot.com

ain revival said...

@Em's Family ::
akak sangat bertuah laaa..hehe

t saya tlg vote ok..=P

Anonymous said...

hee....comel la ain nie..=p
nnt leh mntak nshat kt ain rpas ni...
~ciktampuktampuk

ain revival said...

@ciktampuktampuk ::
time kasih yep..
sy biase2 jep..
awak pn mesti comel kn..

She's retarded said...

alamak. tuan blog dye ter'emo' pula.

ain revival said...

@she's retarded ::
haha~tuan blog nie mmg camni..
mood byk sgt~