Saturday, January 22, 2011

SABTU yang memBOSANkan....!!!

arghhhhh!! tensennye di saat ini...weekend adalah hari yang aku sentiasa ternanti2 bagai nak giler..tapi aku akan jadi giler bile tbenya hari nie sebab xtaw nak watpe...=((
makan angin kat blog2 orang len dari pagi tadi..bace, termenung..kalau suka aku komen...kalau tangan aku gatal aku jerit jep kat box dy tuh...LAYAN...;)

bukan aku xde keje..sebenarny berlambak assgnment aku yang tak settle agi..nak-nak LAB REPORT..musuh aku sejak azali ag..2 bijik ag tuh..mati la aku..da la kene submit ari isnin da..ain Oh ! ain..awat hang malas sgt ni..camne nak jadik bini owg..alamakkkk!!!! tape..esop ade lagi..muahhaha

okeyh..!!nak tros jalan2 kt blog2 pilihan hati..tq yep yang sudi datang ke blog yang still title baby agi nih..I LUV U a LOT...mmmuahhhh...

eh2..ade owang ajak p maen bowling petang nanti..sape yang dup area shah alam tuh..j0m maen bowling kat ole-ole..aku belanja..!!!!

mak :: maafkan anak bongsu mu atas kelalaian dan kealpaan nie..anakanda bukan sengaja malas utuk siapkan homework tuh tapi pen anakanda hilang dicuri monyet kat fakulti semalam..anakmu ini berjanji akan membuat segala assgnment setelah berjumpa pen tu nati..=))

aku akan melakukan aktiviti yang xsenonoh nie
 apebila bosan !!jgn tiru aksi ini..!!

habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

2 comments:

aleen aiden said...

siyes ke pen ilang sbb monyet yg curik?ha3

ain revival said...

@aleen aiden ::
siyess laa menipu..huhu..
xdeny monyet nk curi pen..baek curi beger..hehe