Thursday, June 16, 2011

result !

assalamualaikum...

Saat berdebar telah aku lepasi. Pagi tadi bangun tido aku terus check result aku. Tak sabar sungguh. Bajet dapat tinggi lettewww. Dengan berdebar2 aku bukalah emel. Tapi transkrip tak de pun dalam inbox aku. Lagi rasa cuak. Lepastu aku godam-godam baru aku ingat aku dah tukar emel kat portal UiTM. 

Result aku? haha. Biasa-biasa jep. Tak caya tengok ah sendiri.


Maaflah. Memang aku takkan bagitahulah aku dapat berapa kat sini. Memang dahulu sampai sekarang aku tak publish result aku kat public.Yerlaa. Kalau dapat rendah aku yang malu. Tapi kalau dapat tinggi nanti orang kata nak menunjuk-nunjuk pulak.

Tapi kalau kawan-kawan telefon tanya result aku akan bagitahu A-Z la. Kalau korang nak tahu just telefon aku. HAHAHA

mood : bersyukur :)

24 comments:

SheyPull said...

meh la bg no fon..
mm mn nak call
xde no...

xkn nak call 999 lak?


JOM singgah blog saya nak...SPONTANEOUS THURSDAY #1 pulak daa....

muhamad hanif said...

weewiittt....

4 plat..;)

ibnubaba_04 said...

klu aku nk tau, kena fon ko gak ke??mane no fonnye??haha

apik pehe said...

hahaha...
dekan la tu..kn kn kn

Lieyda said...

msti result gempak ni

Raji and Yeen said...

congratulation... msti hebat resuk kau

Nour Akmal said...

result mesti gempak ni kan..huhuhu

tieykah said...

bagi no phone,nk taw result:)

Far8 budak baik said...

hahaha peh pehh..
tahniahh..dekan ah tu..
nnti minta hadiah kat emak ar
=p

qamarguyz said...

salam ziarah..
adeii..
baru excited nak teng0k..huhu..
mesti luar biasa gak kan?
sy juga yG kecewa =(

Mohd Yusuf said...

igtkan nk bgtau tadi...sama la kita, kalau rendah atau tinggi takkan bgtau secara public...ha3

ain revival said...

@sheypull ::

haha..xdenya nak bagi btol2..

:)

ain revival said...

@hanif :

weeeeeewittttt..

4 flat la sgt...

ain revival said...

@ibnu baba ::

hehe..cari dlm yellow pages!

ain revival said...

@apik ::

hhehe..biase2 jer laa..

ain revival said...

@lieyda :: xde laa gempak sgt mane pun..biase2 je.

ain revival said...

@raji n yeen ::

aku x rajiN mcm ko laa.. xde ny nak gempak sgt~

ain revival said...

@akmal : bersyukur ape y dpat..:)

ain revival said...

@tiekah ::

hehe..mane leyh bg sini..nnt rmai lak org cri..hahaa

ain revival said...

@far8 ::

hehhe..biase2 jep laa...dah mntak adiah da..:)

ain revival said...

@qamar ::

malu la den nk ltak bsar2 result..

tapelaa..next sem ade lagi..skali gagal x bermakna gagal selama2nya..:)

ain revival said...

@mohd yusuf :: taw xpe..tapi kalau ak dpt $ flat mmg dah bgatw dah..hehehe

UYC said...

wahh tahniah msti hebat ni kn :)

ain revival said...

@UYC ::

thanks yep..xde hebat mane pon..

:)