Wednesday, June 8, 2011

geram dengan sorang mamat ni

assalamualaikum..


Bagi salam dulu.. Ambil berkat sebelom nak marah orang.. Tapi siyesly aku geram sangat dengan mamat nie.









ni sebab semuanya gara-gara hang buat hal kat FB


Ada ke patut buat group untuk blog aku. Seriously hang memang gilerr! Dah berzaman buat baru hari ni aku tahu. Nasib baek yang dia add tu kawan-kawan jep. 

Actually aku takdelah nak marah dan geram sangat. Aku  tergolek-golek gelak adalah. Geli hati baca post yang kengkawan bagi kat group tu. SENGAL.

 Mohd Farid Mohd Fuad. Siaplah jumpa hang kat Shah Alam nanti! Tau la apa aku nak buat. HAHA. Errr. Dia pesan kalau korang nak add dia ADD la kat FB ek. Nanti dia approve.

p/s : tak layak lagi nak ada group ni. Blog tak femes. Huk huk!



18 comments:

Raji and Yeen said...

yeah long live Ain..!!
weh nk jdi fanatic group kau tu jgak lah.. ksik link hahaha

ain revival said...

@raji and yeen :

muahahhah..jgn jadi glerr mcm member aku tuh..xde2 !!

Ayied Zudin Hashim said...

hahaha! egat betul-betul marah. ok la ader group sndiri..juin boleh?hihi..

b a m b a m ' s said...

ingat ker marah org betol2 tadi..hehehe..

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!

Mohd Yusuf said...

risau jgk kalau ada org buat group pasal sy...nanti popular plak...hhahhaa

apik pehe said...

huhu..xper..popular dah mek

omai.n i k l i s a said...

fuhh, popular ni!

najwa's said...

hehe glamer dah, dah ada group. :p

Haffiz MohdNoor said...

hahaha hebat2! ada peminat fanatik dlm diam :D

ain revival said...

@ayied :

hahah..xleyh2..link tu utk org sengal jep!

ain revival said...

@bambam :

hoho..xde lah marah sgt..geram jep ckit~

ain revival said...

@mohd yusof :

tw tape..risau gak nie.tkt femes!

ain revival said...

@apih pehe :

fofular la sgt..ko len laa..hehehe

ain revival said...

@omai :

hoho...sgt2 laa!

ain revival said...

@najwa :

keh2..sabo jerla dgn kerenah kwn2~

ain revival said...

@hafiz :

xdenya nk fanatik..borim ah tu cuti2~haha

Isteri Encek Bard said...

wahhh best nie

ain revival said...

@isteri encek bard ::

hehe..xdenye nak best sgt~