Monday, June 6, 2011

piala FA KELANTAN vs TERENGGANU - harapan hanya tinggal harapan !

assalamualaikum...

Saat ini aku masih merayu-rayu dekat abang aku untuk join dia tengok bola kat Bukit Jalil 11hb ni. Final untuk merebut PIALA FA. KELANTAN vs TERENGGANU. Tapi hampeh. Sekarang aku macam dah give-up apabila dia bagi satu idea kejam.




Bajet dengan amik gambar boleh memuaskan nafsu aku untuk tengok bola. Banyaklah aku nak edit gambar letak background Stadium bukit Jalil tu. No no no ! Tapi takpelah aku dah reda dah sekarang. Tengok kat ASTRO sudah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Benciklah !

Walaupun aku tak dapat pergi aku akan berdoa agar KELANTAN menang dengan jayanya menewaskan jiran kita TERENGGANU. Semoga tiada insiden yang pelik-pelik sepanjang perlawanan berlangsung. 

I luv THE RED WORRIOR ! GOMO QELATE GOMO..!

9 comments:

Lieyda said...

kt kl ni.nk pergi tgk bola nanti.yeay.gomo klate gomo.haha

ShafiqIzwan said...

peteh ganu peteh. hahaha. :P

isabelle said...

hehehe...
photoshop je ler

Raji and Yeen said...

hahahaha amik gmbr kt dpn tv powng boleh jer

ain revival said...

@lieyda ::

siyesslay sanagt jeles !

ain revival said...

@shafiqIzwan ::

hehehe..tengok jer la nanti ek!
xsangka lawan ng orang dekat..:)

ain revival said...

@madam is :

mane leyh..org nak tengok bola dan khairul fahmi..haha

ain revival said...

@raji and yeen :

mane bleyh!!! takde maknenya

:(

amir aizat said...

yeah gomo klate gomo klate,hehe