Sunday, June 5, 2011

bila orang tak reti bermake-up nak make-up !



assalamualaikum...

Sejujurnya aku takde lah reti bermake-up dan aku memang jarang nak bermake-up segala. Tapi aku cukup tak suka perempuan yang over make-up. Pakai terang-terang tak kena dengan muka dan style dyeorang.

Tapi kalau yang pandai make-up memang akan nampak cantik lah macam Fatin Liyana dan  cikYuyu Zulaikha tu.

Tapi kalau dah tak reti make-up tu takyah laa. Buat geli hati jer orang tengok! Jadi bahan kutukan dan umpatan orang jep. Baek takyah make up and just show your natural beauty. Takpun pergilah belajar dengan orang yang pro.

ohh. tak suka aku.


14 comments:

chemay said...

gambar last tuh menakutkann
-.-

isabelle said...

mcm opera ke mcm clown? hehe

xpe, parctise makes perfect

Raji and Yeen said...

Hahaha ak pun xreti make up gak.. Perlu ker ak ckp kt sni (~_~;)

nyanyisunyi said...

akak make up jugalah sikit2..belajar2 dari buku je...bolehlah utk diri sndiri..

ain revival said...

@chemay :

ahaha.taw xpew ase nk lmpang pn ada~

ain revival said...

@madam Is ::

ahhaa..xyah la perli kat sini..

practice make perfect..nanti tlg ajarkan make up buka sem nie..sesi merehatkan minda asyik belaja safety jep~

ain revival said...

@raji and yeen ::

xtaw mane satu antara korang y komen..hahha

<----nk belaja make-up~

ain revival said...

@nyanyisunyi ::

<----nak belajar jugak..huhu~
t tlg share ek!

HaNa Hani said...

dah yg bermekap tebl tuh cnfident die lawa..
tuh berani je die mekp tebl2
^_^

apik pehe said...

hehe..kena belajar lagi dengan yg pakar tu..huhu

keroro said...

hahaha pompuan ngn mekap mmg sukar dipisahkan...walaupun npak huduh, depa still nak mekap gk..

ain revival said...

@hana hani ::

hahha..betol tu..rasa dah lawa camtu~

ain revival said...

@apik pehe :

mmg ken a belajar..tengok buku pb bleyh..belambak ad~

ain revival said...

@keroro :

mmg ah..sape y xnak cantek kan..tapi xguna kalau x kena pd tempatnya~hehe