Tuesday, February 8, 2011

semakin glamer, semakin tunjuk belang...i-city..

assalamualaikum...
sebenarnya malas nak post apa-apa malam nie..tapi selepas kejadian tadi niat tu terpaksa dibatalkan..tangan aku yang gatal sebenarnya..
tadi lepas makan kat restoran hakim seksen 7..member aku ajak pergi jalan-jalan kat i-city..tengok lampu-lampu bagai tuh coz semester nie kiteorang tak pergi agi..
seperti biasa untuk mengurangkan kadar emission yang berlaku, so, kiteorang merempit jer pergi situ....ingatkan pergi dengan motor dapat la free masuk ..sebab selalunya memang kiteorang masuk free jep...tibe-tiba nak masuk kena tahan la pulak..mintak RM5..wakluu..motor jer pun ..tak jejas pun tempat parking tuh ok..lagipun weekday..bukan nya ramai orang pun..benciknya..

dulu-dulu aku pergi ict free jep..tak kira pergi dengan motor atau kereta..semua free..hampir tiap-tiap minggu kot aku pergi situ waktu tempat tu baru buka..dah lama, tempat tu pun makin besar, ,makin ramai orang datang..maybe sebab tu lah orang yang datang kena bayar...tapi melampau la satu motor kena charge RM5..melampau dan melampau...better dia charge sorang untuk satu ringgit..kan adil tuh...

lalu kami pulang jep dengan perasaan marah dan kecewa..takpe..lepas nie nak pergi jalan kaki je..bukannya jauh pun..belakang umah ko jer ain..5 minit da sampai da...
siyesly, saya kecewa dengan ict shah alam...gambar di bawah nie aku amik time melawat ict zaman muda-muda dulu...

time ni tengah sambut besday joe (baju kuning)
masa tengok final worldcup 2010..spain !
time nie kiteorg wat majlis perpisahan utk sorang
member y pulang ke libya..
panjang essay aku kali nie..OK2..aku dah lega sekarang lepas bebel kat sini..kurang dah tahap kemarahan aku..time kaseh blog ku sayang..:)..


habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P

2 comments:

miss fatihah said...

best kn tmpt ni :P

ain revival said...

@miss fatihah.::
best tapi panas...
dan skrang sgt rmai y dtg..
jam msuk sana klau weekend~