Friday, February 11, 2011

saya malu nak gitau kawan-kawan yang saya ada blog...!!


malunya...malunya....malunya....tak tahu nak letak muka aku kat mana..rasa cam nak letak kepala aku kat dalam kotak jep ataupun nak pakai mask ultraman...kali prtama aku promote blog aku kat facebook...!!!

actually, tak ramai pun yang tahu tetang kewujudan blog aku nie melainkan kawan serumah aku dan beberapa kerat orang lagi..bukan aku taknak bagitahu dyeorang, tapi kawan-kawan aku nie spesis yang pelik..nanti dia akan perli aku, gelakkan aku, ketawa kan aku, senyum kan aku..hahaha..

tapi aku dah buat statement berani mati kat facebook...dah letak link aku kat facebook,,tapi bukan dekat profile aku..hehe.aku letak link tu dekat salah satu group UiTM....aku salah sorang admin dalam group tuh..lagipun tak ramai pun member aku dalam group tu...ahli group tu pun tak seramai member aku kat FB..so, tadi aku try lah pergi mencapak kat tempat tu sebagai langkah pertama promot blog aku..hahaha

tunggu jer masa dan ketika aku hebohkan kt profile nanti...time tu aku da ready dengar perlian dan usikan member-member..=))

hobi aku..



14 comments:

JuanYuan said...

haha..biasalah..memberkan..hak3

ain revival said...

@juan Yuan..
tapi perlian mereka cukup luar biasa..
ahhaha~

nida husna said...

kui2,, cari point perli mereka balik :)

ain revival said...

@nida husna ::
hehe~
okeyh2..
t same2 kena kan~

Encik Luncai said...

mula2 bergiat blm dunia blog opismate perli tp lama2 dorg tanya n suruh ajar cara buat blog.. baru tau penangan blog ni cner..

ain revival said...

@Encik Luncai ::
thanks yer bagi komen..
lepas nie nak bgtau kawan2 dah..hehe

krole said...

tq sal doakn mmber krole ye wak~by the..krole nak kata satu je...

PROUD TO BE A BLOGGER!!!

ain revival said...

@krole ::
welcome..
thanks 4 da advise..

IM PROUD TO BE A BLOGGER..:)

cikfaraa said...

yess . same goes to me . dulu malu gile dgan kawan kawan bile ade blog . takot kene ejek . tp skrg da ramai jugak yg tau . so , biakan jeaa . bukan semua org ta suke blog kite kann . buat rilek sudeyy . :)

ain revival said...

@cikfaraa ::
btol ! betol !
tq faraa yep~

saye.mejai said...

eh kite same. high five sikit. saye tak pernah bagitau dekat kawan kawan saye ade blog. ade 2 3 orang je yang tau :)

ain revival said...

@saya.mejai :: hehe..ada gak geng..
tapi da post da link kat FB tadi..hehe

hakeR said...

dah kena gelak keewww??...hehehehe

ain revival said...

@haker ::
harus lah ade.. siap cakap nama blog mcam slogan MLM jep.. hahaha