Tuesday, February 15, 2011

perempuan Vs lelaki...mana lebih gatal sebenarnya...??

assalamualaikum...
kegatalan merujuk kepada dua maksud..petama gatal-gatal badan akibat daripada kudis buta mahupun kurap-kurap di atas badan...tapi yang nak dicerita hari ini adalah kegatalan kedua yang melibatkan tindakan dan perlakuan manusia itu sendiri.......

perghhh..cantiknya awek tu...nak sign ..seringkali kite terdengar ayat-ayat ini di bibir-bibir segelintir lelaki Melayu..jarang pulak nak dengar lelaki Cina ataupun lelaki India kata camtu..maybe mereka cakap dalam bahasa diaorang..sebab tu tak sedar kot...mungkinkah? ataupun memang orang kita sedikit gatal berbanding bangsa lain..? hmmm..terserah kepada anda semua macam mana nak mendefinisikan perkara itu sendiri....
lelaki kalau ternampak wanita dahi licin mesti meleret jer mata tengok awek tuh..tak berkelip-kelip..lebih-lebih lagi kalau awek tu seksi..girlfriend yang dup sebelah mula lah cubit telinga si boyfie.."kurang ajar punya pakwe, aku ade sebelah boleh ko pandang betina lain..!" dushhhhh..padan muka..kan dah kena penampar..haha...lagi teruk ciap yang scan body lagi tuh...gatal sesangat tu...balik mesti kena mandi wajib tuh..kui kui kui..
kalau Jlo yang lalu mesti terjojol terus bijik mati lelaki kita kan..hehe
cakap lelaki konon..perempuan macamana pulak...??gatalkah mereka..?kalau pompuan bersolek bagai nak rak bila keluar shopping atau pergi kelas bolehkah dipanggil gatal..?pompuan kalau gatal mesti tergedik-gedik kan..sentiasa nak mencapak depan laki tu..kontrol cun la kononnya padahal mata tak abes-abes dup tengok lelaki tuh..wahh, keranjangnya mata...yang lagi dasyat saje jer pakai seksi meksi sebab nak ambil perhatian lelaki tu...adoiyaaa..parah parah!eh eh..! bukan semua perempuan tau..hanya segelintir sahaja..

so, sape yang lebih gatal sebenarnya...?? lelaki atau perempuan....??hehe

hmmmm...aku pulak camna..?korang camne pulak..?gatal ke...harap-harap tak termasuk dalam golongan itu..amin..tapi gatal sikit-sikit ok kot..muahaha~~

19 comments:

Cik Yana said...

perempuan kalau dia gatal, dia gatal senyap camtu je. Perhati senyap-senyap. Kalau lelaki ni lain, obvious gila tunjuk dorang gatal. Lalu je mula lah buat suara bunyi tikus tu. Hahaha~

Eija Hassan said...

nowadays..2 2 gtal.
haha~

Nordin said...

aku gatal *pengakuan berani mati*


belakang aku ni dari tadi tak bergaruk lagi.. hehehe

Tulip said...

well...rasanya 2 2 sama jeh...hehehehehe

ain revival said...

@cik yana ::
hehe..btoi2..
gatai pompuan senyap2 kan...
gatai lelaki depan2 tunjuk~

ain revival said...

@Eija Hassan ::
da jadi trend kot gatal mengatal nie~

ain revival said...

@Nordin ::
nanti amik sudip kat dapur garu ek~hehe

ain revival said...

@tulip ::
hehe..da ade perasaan gatal x kira laki o pompuan~

shahjiehan said...

samagatal hehehe... SJ gatal sikit2 je..x pe kan..

akri zary said...

sama plak bab entry kita eh..haha

ain revival said...

@shahjiehan ::
ain pun ade jep sikit-sikit gatal asenya...
jnji jgn over sgt kan~hikhik~

ain revival said...

@akri zary ::
naseb baek isi xsama kan..
hehe

cikfaraa said...

HAHA . laki kottt . :D

cikfaraa said...

HAHA . laki kottt . :D

myma said...

awak msty taw saya gatal ke ta. hahahha

ain revival said...

@cikfaraa ::
laki sebab dy obvious sgt kot~huhu

ain revival said...

@myma :: seharusnya taw kan..
awak tw ke x??lalala~

RuSh D said...

dua2 gatal..skg nie lebih kurang jer. haha..

ain revival said...

@RuSh D ::
hehe..yer laa..
tp bukan semua kan~