Saturday, February 26, 2011

aku sangatlah JAKUN dengan benda yang bernama TWITTER

asslamualaikum..pukul 245 pagi..aku masih di hadapan mrKRENG..mataku menatap wajah mrKRENG yang bercahaya itu..oh! indahnya...aku belai-belai..aku sapu-sapu..wahhhhh!! baru la hensem..lame dah tak cuci lappy aku nie..berhabuk sudah...


twitter?? korang ade..aku yakin mostly blogger kat sini mempunyai twitter..aku baru jep ade si twit twit nie..baru jer ada tadi..atas hasutan rakan-rakan aku...sebagai seorang blogger perlukah ada twitter nie...penting ke?
aku pun tak pasti apa kegunaan twitter nie...


yang paling aku tak pasti AKU MASIH BLUR-BLUR nak maen dengan mr twit-twit...susah kot..aku dan housemate aku siap cari kat google lagi nak tahu cara-cara gune twitter..JAKUN kan~


aku baru ada 6 follower..tu pun housemate aku dan beberapa lagi kawan-kawan...hehe
dan kami membuat onar dengan bertwit sesama sendiri walhal mereka ada di sebelah sahaja...



masih blur blur...semoga aku cekap menggunakan twitter suatu hari nanti..hhehe

sape-sape yang sudi follow silalah tekan sini..nanti kite maen twit twit ek..hehe..kalau adaorang yang sudi ajar ain sangatlah berbesar hati kui3..

OK..jangan lupa follow ainrevival taw...mmmuahhhhhhhhhh...:)

23 comments:

mysara said...

twitter ni kdg2 best gk...:p

Nazirul said...

ain.nah entri pasal Twitter.

http://nazirulnazlan.blogspot.com/2011/02/kepada-yang-noob-sangat-pasal.html

ezie lizzie said...

same la kite. ade twitter, tp x pndai nk men. huhu.

ain revival said...

@myasara :: owh yer?
t ain try berjinak2 dgn bnda nie~

ain revival said...

@nazirul ::
thanks a lot 4 da entry..
da buat bookmark dah tw..:)

ain revival said...

@ezie lizzie ::
senaseb la kite..
xpe..lame2 ok la tu~

aleen aiden said...

alin xde twitter.xpandai nak bertuwit2 nih.hu3

cik ayin said...

twitter lame2 syiok

krole said...

heheh same r wak..krole da join sbulan da~masih lagi blur ngee~

ain revival said...

@aleen aiden ::
ntah laa~susah kot twitter nie..
aishh~

ain revival said...

@cik ayin ::
yer ke??
t ain cuba bertwit hari2~hehe

ain revival said...

@krole ::
haha~
tp ain lg baru laa~
hehe

amier azrul alias said...

ish snang je..
kne wat tutorial nih ;p

ain revival said...

@amier azrul alias ::
x biasa laa..
haaa..buat laa..
t ain tengok~hehe

SyafiqRidhwan said...

sila add saya. :)
@terompahcaring

Dda Ly said...

mmg pon, kalau bukak mende nih, ralit ngan nfon je...sbb tu jarang² akak layan dik..kang abih laa anak2 pon terabai..hikhik

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

ain revival said...

@syafiqRidhwan :: hehe~
t ain add~

ain revival said...

Dda Ly :: hehe~btoi2..pentingkan ape y lbih penting kan~

BRO_MONDAY said...

miss ain revival : salam pekenalan...datam dari blog bro pendekar ada kuda...adehhh!!! ai folo...KIP IN TAC ('',)

apapun ai akui ai xde akaun twiter!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

ain revival said...

@BRO_MONDAY :: thanks yer sudi drop sini n komen~

t ain jenguk2 blog kamu ugak~

BRO_MONDAY said...

miss ain revival : its ok...sama2 ('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

yan_n.i.m said...

heh..! awal2 emg agak buta, nt lame2 expert laa tuh.! jap nk g follow eh.! :)

ain revival said...

@yan_n.i.m :: hehe~
da ok da skrg..tp xde kwan sgt..
cam boring jep~