Thursday, February 3, 2011

aku asyik bermalas-malasan saja.....

assalamualaikum....
malam nie dengan tiba-tiba cahaya keinsafan muncul...hatiku tiba-tiba terdetik tatkala melihat buku-buku yang tertimbun di atas meja...Ya Allah..aku belum siapkan lagi assignment..lusa dah nak balik shah alam....


"hah!! padan muka ko ain..sapa suruh malas sangat..nak berjoli jer kerja...last minit baru la nak menyesal bagai...stay up la ko ain..lalalala~padan muka ! padan muka !"

ini akn terjadi jika keje lastminute d lakukan~
uwaaaaaaaaaa..nak melalak asenya tengok assgnment aku yang terbengkalai..banyak wey..isk3..;(...
3 lab report...slide show untuk presentation lagi..bahan tak cari lagi...grrrrr!!banyak...!!


"hmmm...ilex ah derr..macam la ko tak biasa wat kerja last minit "


betoi gak tu kan..macam la aku tak biasa..kalau last minit kejap jer aku wat..hehe..tak copy OK..! tu namenya cabaran kan...cabaran kepala hotak kau..aku nak insaf da..malam ni aku nak tido pukul 5 pagi nak siapkan assgnment nie....tapi aku takut hantu...actually hantu pun takut kat aku..muahhaha


dulu aku rajen ..so, terpaksa pakai spek y tebal
coz trlmpau banyak studi..haha
jom!! teman aku wat assgnment..jangan tido ok...!!chaiyyokkkk!!


habis suda..aku menulis dengan hati yang tulus mulus yer..lahir dari hati setiap sanubari n seluruh abdomen aku..:P



8 comments:

Anonymous said...

ehe...meh kte teman ain ye~~

ShafiqIzwan said...

same la kite. esok luse dah nak balik. assignment? buat frame. haha.

RuBiE ZaiNuDdin said...

sme la kte..
omwork xusik lg..huhu..;(

ain revival said...

@Anonymous ::
bleyh2~jom..!hehe

ain revival said...

@shafiqIzwan ::
hehe..lagi dasyat tuh..
wat frame siap...;P

ain revival said...

@RuBiE ZaiNuDdin ::
ok..
kire i ni normal..yeayy..
ade geng..!!

Anonymous said...

huhu~
kter pon same jer..
xtdo mlm tp xciap jgk assgnment...
hehehe

ain revival said...

@anonymous ::
hehe..dup lyn fb jep~camne nk ciap..
lalala~