Friday, May 20, 2011

hebatnya cinta si teruna kepada si dara....ungtunglaaa...

assalamualaikum...


dalam hal yang cintan cintun nie pelbagai perkara boleh terjadi..curang mencurangi nie da menjadi lumrah manusia yang berhati hitam....kenapa perlu curang...?? kalau dah tak sayang bukankah lebih baik kalau berterus terang...


di sini aku ada cerita yang tak benar...jeng jeng jeng..!!


di hari yang indah dan permai...si teruna mengatakan "aku cinta kepadamu" kepada si dara....si dara gembira tak terkira..mereka bercinta cintun bagai nak rak...bagai nak gila..si dara merasakan saat itu adalah kenangan yang terindah dalam hidupnya.. 



si dara yang sangat childish tu suka sangat tengok cerita ULTRAMAN..si jejaka yang diaanggapnya matahari seringkali menemani si dara menonton cerita tersebut..setiap detik saat buat jiwa si dara rasa bahagia...


tapi kebahagiaan itu cuma sementara...si teruna akhirnya pergi jauh meninggalkan si dara tanpa sebab yang pasti....si dara terpaksa melepaskan si teruna pergi kerana kata si teruna "darling, abang pergi untuk kegembiraan darling...untuk dapatkan sesuatu yang akan membahagiakan kita...tunggulah abang..."

si dara menunggu dengan kesetiaan..dengan hati yang rawang..mengharap kekasih hatinya itu akan pulang..benarlah kata orang penantian itu satu penyeksaan..yer..si dara terseksa dengan penantian yang tidak berkesudahan itu...

suatu hari si teruna kembali...hati si dara riang tak terkira..akhirnya kekasih hati kembali ke pangkuan...tapi.......hancur luluh perasaan si dara bila terlihat kelibat yang tak dikenali di sebelah kekasih hatinya...demmmmmm...sampai hati si teruna...si dara berlari meninggalkan si teruna...tapi si teruna wat derk jep..hampehhhh!!! si dara keep running....





running



running



running



running



running



rupa-rupanya di sisimu adalah seekor ultraman..hadiah untuk aku..selama 10 tahun merantau rupa-rupanya ultraman yang si teruna cari...insiden ini disebabkan si dara menangis tak henti-henti apabila ultraman pengsan ketika melawan raksasa dalam tv..tetapi si dara menganggap ultraman kesayangannya telah mati...kerana tak sanggup melihat tangisan si dara, si teruna pergi ke jepun untuk mencari seekor ultraman bagi membuktikan yang ultraman masih hidup..begitu hebat cinta si teruna....


~~tamat sudeyh~~

 p/s :: ending yang mengarot...tak tahu nak buat ending ape......keh2
p/s/s :: jangan berani kutuk ape yang aku lukis nie..berani kutuklaa.. HAHAHA (evil gelak)







12 comments:

isabelle said...

Adam suka tengok ni.hihi

Tengku Puteri said...

salam ziarah...terhibur sy...cute je kartun awk tuh...heee..

ain revival said...

@madam is ::

haha..x abes ng ultraman adam tuh..mesti berjangkit kat adib nanti..adoii~

ain revival said...

@tengku puteri.::

hehe..poyo jep nak lukis..

btw, thanks yep~

Syazwani Mazlan said...

amboi2...rajinnye buat katun...ehehehhe...comel la....nak jd cm ultrmen leh? ;p

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Rtp Farra Arisha said...

eh cartoon tu cute and jaln citerrr ni jugakkk sgt2 sweet. kikiki :))

Si DauN CeRi said...

hurmm.. puppy love ke apa ni.. tp cam suwit2 jugak.. hehe

ain revival said...

@syazwani mazlan ::
kartun nie da lame lukis..masa byk..tak tau watpe..conteng2 jep~

ain revival said...

@ Rtp Farra Arisha ::

hehe..tadenya..

btw..thanks~

ain revival said...

@si daun ceri ::

pupy luv mungkin...:)

Aujinz said...

keh keh keh.. nak curik idea nie lah cik Ain.. boleh?..