Tuesday, May 10, 2011

Bersama FL: Impian Saya


baru abes exam nie bosan lah pulak..selalunya dup melepak dengan buku-buku jep (perasan seketika)...tiba-tiba tersangkut kat blog atiq salleh...rasanya dah lama aku tak join segmen nie..hehe..tanpa segan silunya di sini aku nak join segmen atiq yang bertitle Bersama FL : Impian Saya...

dear atiq :: ain taknak cakap impian yang baek-baek sebab semua orang memang ada impian macam tu...hehe

Impianku...

pertama :

nak kawen dengan anak raja...bermulanya impian itu semenjak zaman kecik-kecik lagi setelah mendengar bedtime story oleh mak...untunglaa jadi cindrella kan..dapat kawen dengan anak raja...bertambah kuat lagi keinginan apabila tengok Prince William kahwin dengan Kate..cess...melepas..

kedua :


nak memiliki kereta nie...hahha..style kan...bayangkan kalau bawak kereta nie di bumi Malaysia..mesti tak lepas mata orang pandang...nama kereta nie Bugatti Veyron 16.4.. tak mahal pun kereta nie cuma
 RM 4,168,228..dapat dibeli setelah aku culik Cristiano Ronaldo dan mintak duit tebusan...10 pun boleh beli kot...

ketiga :

nak tambahkan ketinggian...hahahha...tak banyakpun...sekaki cukuplah...asalkan tak nampak kontot bila pakai dress labuh...muahahha


cukupla tuh..banyak-banyak nanti atiq tak larat nak baca....

di sini aku nak tag :

jom join ramai-ramai segmen nie....:)

p/s :: semua impian tu tak menjanjikan apa-apa...cukuplah hidup ain sentiasa bahagia di dunia dan diakhirat sana.....amin







9 comments:

forever love said...

haha..nak tambah ketinggian ye.. hurm.. ada ke cara nya erk.?? ada kot

ini aku? said...

ko berani culik chritiano tu? nak tambah tinggi high heelss! heheh

cikinnaberry said...

nice belog...

berblogwalking..

;)

logorithm said...

Sekaki? Orang muda zaman sekarang masih lagi menggunakan sistem imperial ker? Hehe...

ain revival said...

@forever love ::

heheh..pakai heel adelah cara trbaek disaat nie..:)

ain revival said...

@ini aku ::

hahha...berani lah...

errr..sekadar ckp saja bleylaa kot..:)

ain revival said...

@cikinnaberry::

hehhe..thanks yep..:)

ain revival said...

@logorithms ::

hehehe..maseh2...
hmmm..1 kaki bape cm ek????

logorithm said...

1 kaki = 30.48cm. :-)