Friday, March 4, 2011

single itu best sebab....

single itu best sebab duit tak habis..kalau lelaki mesti selalu kena belanja awek makan, tengok wayang..takkan nak biar awek bayar jer kan..sekali sekala maybe boleh laa nak suruh awek belanja..kalau selalu tu namanya nak kikis duit perempuan..begitulah sebaliknya...

single itu best sebab tak menjadi umpatan orang...selalunya kapel yang dup berkepit 24 jam lah..nak nak yang satu kelas..lebih-lebih lagi kalau wat aksi terlampau..taknak tengok tapi terasa nak tengok aksi tu..hahaha..balik rumah sewa wat bulatan start mengumpat..!!!tambah dosa aku jep..haha
single itu best sebab mengurangkan kekerapan membeli topup..tapi kalau yang ade kekasih selalunya dup gayut dengan kekasih 2-3 jam..macamana tak habis topup tu kan..sebulan ratus-ratus kena bayar pehal...kalau yang dah bekerja laen lah..ni yang still belajar pun banyak berhabisan duit gara-gara beli topup..berbaloikah berhabisan duit PTPTN demi topup nie...??

single itu best sebab leyh lepak dengan kawan lelaki/perempuan tanpa halangan..selalunya lelaki akan marah bila awek terlalu rapat dengan lelaki lain.begitu juga kalau pompuan..mesti selalu kol tanya ayang kat mana? dengan sape? ade pompuan tak kat situ? bal bla bla.....naik rimas lorr...kalau takde pakwe @ makwe mesti rilex jer kan lepal-lepak dengan kawan-kawan...

single itu best sebab tak tension...selalunya kalau orang kapel akan bergaduh..pahtu jenuh la dup pikir camne nak pujuk..bla bla bla..berminggu-minggu memujuk still tak terpujuk..aduyai..yang paling teruk minta clash...siap ada yang nak bunuh diri sebab frust..giler kan...?? pahtu tak boleh nak studi..siap post dekat FB jer ko gaduh..pehal ko?? ingat orang simpati ke..kalau sekali dua ok la kot..tapi dah hari-hari naek nyampah gak tengok..opppsss!! sori ade orang terasa..


single is better...maybe sometimes we got bored..tapi ingat teman-teman sentiasa ada di sisi..tapi kalau da jumpa teman untuk sehidup semati teruskan je lah kan..takkan nak membujang sampai tua kan...asalkan kita betul-betul pasti itu adalah jodoh yang terbaik buat kita..:)

15 comments:

ZACK ENTRY said...

tak salah nak berpunya tapi jangan mengalahkan orang yang dah berkahwin..

perempuan kalau single, takpe..lelaki tak boleh..kene mencari jugak..heheh


semoga ditemukan jodoh yang terbaik buat ain..;)

ain revival said...

@ZACK ENTRY :: diskriminasi betoilaa...mane aci gitu..kenape lelaki boleh n pompuan x boleh??huhu

btw..tq..insyaallah dipertemukan y baik nnt..amin~

myma said...

single lagi indah! :)

ain revival said...

@myma ::
yer ke???
HAHA...

sarahisahak said...

heee~
saya sangat gembira menjadi single..
:D

mirmo said...

nie yg wat syg ain ++ nie... huhu...
(^_^)

azharr said...

yg tak bestnya bila kerap ditanya bila nak kahwin...sensitip..haha

eyna azmi said...

hey ..dulu masa saya single ... wahh seronok sangat..

tapi bila dah berkahwin ... kenapa la aku lambat kawin ... rugi tau ..kawin lagi BEST..rugi ooo sape kawin lambat

yan_n.i.m said...

sgt betol.! duet topp x jejas pon..! still tahan jek.! hehe

ain revival said...

sarahisahak :: haha~i know that.

ain revival said...

@mirmo :: errrr..faz single ke??kui3

ain revival said...

@azhar :: uiks..tu y best sebenarnya..kawen la cpt..nape sensitif lak??hehe

ain revival said...

@eyna azmi ::
hehe~nie cam x sabar nie nk kawen..haha
studi x abes ag ain..abeskn kamu pnya studi dulu~kui3

ain revival said...

yan_n.i.m :: thanks kerana setuju..huhu

nelly said...

2 bulan single ..sunyi !!!!
tapi , ni pun dah pecah rekod sebab tak pernah single ..
=)