Wednesday, March 9, 2011

confusing nak pakai baju ape dinner sem nie?? boleh tolong ain tak?

ohh tidakkkkkkkkk!!! next week ade dinner..aku tak prepare ape ape pun lagi...baju ape nak pakai ? nak pakai heel,wedges or selipar jepun ? nak pakai shawl ikut hana tajima atau fatin liyana..? semuanya aku tak beli lagi..dan sekarang aku sangat confuse...arghhhhhh..beban beban !!!

tema dinner :: SELEBRITY SANTAI

tema macam mudah jah..aku rasa muka ada iras iras selebrity dah tapi santainya aku belum jumpa lagi..haha

aku dah survey kat google tapi ini hasil yang aku dapat
hmmm..santai ke gini ek..berbulu-bulu...
yang ni OK x??

erkkkk..nie terlampau santai rasanya....


waaaa..sehingga sekarang aku masih tak tahu nak pakai baju apa..semua yang aku google tak berkenan di mata..uwaaaa..dah takde masa..minggu ni busy dengan fieldtrip...minggu satu lagi dah dinner...nak beli online takut tak sempat sampai..

sape2 yang ada cadangan atau idea boleh share share kan kat sini..









16 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

susahkan jadi pompuan ni?
HAHAHA
pakai ja kasual.
simple dan smart.
:)

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

pakai je ape saja..asalkan y menutup aurat k..=) itu lebih cantik..seyesly..
gu luck tok fieldtrip..

nora said...

oh tidakkkkkkkk
nak tumpang stress gak :p

pakai someting yg buat u rasa cun terlebih dr biasa, selesa, n yg leh buat u rasa confident the whole night

ENTRY HOT : Senyum ^_^

nadeyra said...

Yeah~ Sokong2.. Ain pakai je ape2 yang simple but nice, klu serabut sgt pon, xcntik jugak kan. Huhu..
Jgn santai mcm fasha tu da la. Ops, hihihi :P

Keyla Mohd said...

ni cadangan sy.. selebriti santai ni rasenye senang nak carik. tgk gaya santai artis. contohnye fesyen heliza helmi. nampak cute dan santai..kalau nak tanye ape2 lagi, singgah la blog sy, sy leh bagi tips. =)

juju.johanizah said...

just wear anything that ur feel comfortable with it

ain revival said...

@kirin selama perak ::
xlah susah..
tp xikut tema la plak camtu~
sometime we need something dat different~:))

ain revival said...

@Siti Nur Fatimah ::
tu memang kewajipan dah tu kan~hehe

fieldtrip ari nie best sgt2..mkn ikan patin lg~baru jer sampai nie..

ain revival said...

@nora ::
patut ah dah kurang sikit stress nie..ada org tumpang rupenya..kui3~

yup2..mmg nak cun dari biasa :)

ain revival said...

@nadeyra ::
okeyh~im trying..hehe
tq yep~
fasha sandha da out da..

ain revival said...

@Keyla Mohd ::
x terfikir lak heliza kan..
t try tgok fesyen dy~
wahh~nak bg tips..t ain pegy blog KM nnt~

ain revival said...

@juju.johanizah ::
yaw..it is important..what i wear now i feel comfortable..but i need something different than what i wear everyday :)

yaya_flanella said...

mini cute dress (pandai2 la kenakan dgn imej bertudung. mesti comel) <3

srikandi cinta said...

nice dress :)

ain revival said...

@yaya_flanella ::
yup2...mmg nak cari mini dress pun..
thanks yep..kompem nak pakai mini dress..hehe

intan said...

awk plan nk pkai ape?