Tuesday, March 15, 2011

jom hilangkan stress ketika membuat assignment...!!!

kenapa perlu assignment..kenapa perlu ada homework dalam hidup aku...hmmm..terasa sangatlah membebankan semua nie...minggu nie aku menghabiskan masa di rumah 'sahaja' menyiapkan semua assignment  yang ada...terlampau banyak kot..kalau aku jer yang merungut pasal assignment nie mungkin satu perkara yang biasa sebab aku memang dalam kalangan orang yang 'agak malas' tapi kalau member-member yang bijak pandai pun merungut jugak itu bermakna yang assignment tue memang banyak...sabor jerlaa...

bile stress ketika membuat assignment kita boleh melakukan seberapa perkara seperti perkara ini.
menari mengikut irama soley soley selama beberapa jam.
.lebih afdal kalau dilakukan 6 jam non stop~



membuat origami yang comey seperti ini..
lepas tu try buat burung ini terbang sampai dapat....
nescaya stress anda akan hilang....


bagi kita orang Islam ini adalah cara yang terbaik untuk menghilangkan stress..
yang laen2 hanya sampingan semata-mata..
ingatlah Allah sentiasa membantu orang yang selalu mengingatiNYA~~

actually entry nie dah lama dibuat tapi streamix umah aku dipanah petir..2 hari takleh gune..so, baru sekarang aku post entry nie :) actualy aku pun tak pasti...hari isnin ari tu hujan lebat..dengat kilat + petir + guruh lagi..time tu aku ada lab..balik rumah try online tapi tak berjaya...frust kot..first time stremix wat hal..alhamdulillah ..sekarang dah boleh online cuma sedikit lembab..maybe effect daripada tsunami...




14 comments:

afuan shah said...

streamyx umah org pon sama jugak..haritu bt hal ouh..heheheh..
btw..kalau nak tunggu origami tu terbang...tunggu la kucing betanduk dlu :P

k_Own said...

cm nih lah.. try ler pakai unifi. pehhh ! hehehe...

ain revival said...

@afuan shah ::
huhu..mmg baru2 nie ramai y komplain pasal line internet kan..

hehe..saje2 jer laa~gurauan semata2

ain revival said...

@K_own ::
unifi??hehe.. xde buffering!!
alaaa..mahal laa~tak cukup duit nak bayar...
kui3

aleen aiden said...

tang soley2 2 xbiasa buat lagi.hu3

ain revival said...

@aleen aiden ::
leyh cuba nanti..hak3~

-ilhamArman- said...

hahaha... xstuju bab hilang stress cara kedua.. kalu bt origami terbang dan burung too tak terbang jawapannya makin stress adalah... hahhaa

budingyun said...

hehe..tarian soley2 terbaik..

ain revival said...

@-ilhamArman- ::
awat lak x setuju..sng jep nk wat burung tu trbang~amik benang pastu gntung kat kpala dy..pastu ikat la benang tu kat pokok..t ade angin terbang lah~kui3

ain revival said...

@budingyun ::
pernah buat ke??hehehe

apik pehe said...

baca al-quran la baru betol2 buat kiter tenang..hehe

ain revival said...

@apik pehe ::
betoi3..bace alquran aalah cara yang paling baik untuk hilangkan segala tekanan~hati pun akn jd tenang~

azuha rahimi said...

blaja sambil korek idung...syookkkkkk....tp x syok bler tttuutttt abes..hahaha

ain revival said...

@azuha rahimi ::
haaaa..buat camtu ke time kelas...
xsenonoh betoi laa~
kui3