Saturday, March 19, 2011

nak potong 14 asenya badan ko..geram!!!!


adakah anda tau apakah makhluk ini? makhluk inilah yang buat aku merana selama beberapa hari...aku dah siap sumpah seranah lagi benda nie..taktahu berapa dosa yang aku dapat..siap kate nak kerat kau 14 portion agi..haha..naseb baik aku kuat iman..kalau tak dah jadi arwah daa..tengok!! sebab ko blog aku da hampir berhabuk taw..tak dapat nak BW dan komen mengomen..aku tak tahu la apa salah aku dan kawan2 serumah terhadap makhluk nie..dah la menatang bagai minyak yang penuh..tiap-tiap bulan kiteorang bayar gaji kau...beratus tau bukan 50 sen...boleh dia wat hal dikala aku dan rakan-rakan sangat memerlukan...alhamdulillah..sekarang kau dah pulih seperti sediakala...teruskan berkhidmat dengan cemerlang OK..!!

streamix OH! streamix...!!!



23 comments:

iwan_dextrous said...

rilek..streamyx mmg tgh prob..akibat dari tsunami..

Wani said...

wani pun , aishhh . geram je !

HATYCIKNUURUL said...

salam,.

hehe,.nape ngn streamyx tu?,.CN gne jgk kt umah,xde mslh,.tp dlu prnh la,xboley on lgsung,.ape kejadah tan die nk,.huh,.skang die yg ku sayang,.keh3,.

ain revival said...

@iwan_dextrous ::
alaaa~selalunya internet lembab jep..ni xleyh nk connect langsung~

ain revival said...

@wani ::
kite senaseb la nie~kui3

aleen aiden said...

ini kes byk sgt donlod movie ke ape nih yg jadi slow?hu3

ain revival said...

@HaTYCIKNUURUL ::
ntahlaa..xtaw ape prob dy..xleyh nk on lgsung..tapi skrg da bleyh da..hehe

ain revival said...

@aleen aiden ::
hehe..dy x jd slow la syg..tapi terus xleyh connect ng internet...dah la assgnment blambak..mmg x ciap laa..haha

D i n said...

haha sama situasi..
skrg dah ok :D go go go streamyx~

sekamar rindu said...

salam...

banyakkan sabar...:)

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

sabar la babe!

Mohd Effendi said...

kira ok bole guna lg. kt umah ni abis tebakar kene petir. adeyh...

touya said...

dapat prob yang sama wuwuwuwu

ain revival said...

@D i n :: yer~
streamix kena bg diskaun 50% bulan nie ~hehe

ain revival said...

@sekamar rindu ::
yup2..
sabar itu sebahagian daripada iman~

ain revival said...

@siti nur fatimah :: thanks dear~hehe

ain revival said...

@mohd Effendi ::
haha~terbakar petir ter0s..tu laa..lenkali off dulu streamix kalau ade kilat o guruh~aiyyaa~

ain revival said...

@touya :: huhu..
we are in the same boat..

Raji berkata said...

hohoho kdg2 blog bole bkk kdg2 xboleh bukak.. streamyx ni mmg suka wat hal cmni ;D

ain revival said...

@Raji berkata ::
terpaksa bersabar dengan kerenah benda nie..nak buang kelaut jep tp sayang masih ade...

streamix buat blog ko kejap ade kejap xde ek??ciannya..HAHA

Eel said...

hoho~ streamyx kekadang je buat hal mcm ni~ (itu kalau kat area sy la)

ain revival said...

@Eel ::
hehe..yer laa..dulu x jd camni pn..lately jep~~

Aujinz said...

skang nie, bila malam jer, Streamyx jadik lembab giler..