Tuesday, March 8, 2011

grrrrrrrr..aku tak dapat nak update blog hari-hari..camne ek????

semalam ada orang tanya aku kenapa jarang update blog? agak terharu di situ sebab ad ugak orang yang keep following blog cebisan nie...terima kasih yep..

sebenarnya kekangan masa yang menyebabkan aku jarang nak update blog. kalau awal-awal semester dulu bolehlah hari-hari kan aku nak update..tapi sekarang assgnment sangat banyak + lab report..bertambah-tambah lagi bila weekend pun ada kelas..hari sabtu aku ada lab OK..so, no CUTI on that day..tak boleh aku nak berpoya-poya dengan rakan-rakan tercinta..sedih woi..


menambahkan lagi kesibukan adalah setiap hujung minggu untuk bulan ini fieldtrip untuk course aku tak henti-henti..tapi aku tak kisah sebab aku memang suka MEREWANG nie..minggu nie aku akan pergi pahang (MACRES)..minggu satu lagi aku akan pergi na na na na GANU kite oo..kiteorang ada site visit kat PETRONAS ..so jangan marah kalau aku tak update..but i will try my best yep..

dan yang paling paling paling membuatkan aku jarang update sebab sebab sebab aku takda idea la wey..tak tahu kemana hilangnya idea-idea aku..mungkin dicuri oleh sang monyet kat faculty aku kot..masalah masalah..kadang-kadang aku hairan kenapa blogger lain ada banyak jer idea diaorang..dari mana datangnya idea yang mencurah-curah ke ladang gandum tuh...boleh tolong bagi tips tak??

eh eh..follower aku dah 300++..thanks yer kepada sesape yang follow tu..aku sangat-sangat hargai ..ini serius..nie follower bertuah aku..mr aryl..follower aku yang ke 333...actually aku kenal bebudak nie kat SB..siap ada deal lagi pasal bola..
gongxi ! gongxi !

sori yep takde hadiah yang besar nak bagi kat kamu..kalau ain kaya setakat lamborgini ain leyh bagi sambil pejam mata jep..hehe


p/s :: malam nie jangan lupa tengok bola..PAKISTAN vs MALAYSIA...kecewa aku tak boleh tengok sebab malam ni ada kelas..bencikknya!!!

cukup kot setakat nie...wassalam...






8 comments:

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

babe..cite je ape y blaku spnjg hari...hehe

PeNgEmiS dUniA said...

YNWA tibe2 haha

ain revival said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali ::
haha..tak tw la..ase cam cite hari2 xbest..kehairanan lagi dengan blogger2 laen bila cite tengok kucing kena langgar pn menarik..:(

ain revival said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali ::
haha..tak tw la..ase cam cite hari2 xbest..kehairanan lagi dengan blogger2 laen bila cite tengok kucing kena langgar pn menarik..:(

ain revival said...

@pengemis dunia ::
wakkluu..x suka lah!!
xpayah la nak tbe2 kan .
tape..bersuka ria lah kamu...

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

tahu xpe babe..aihh

aryl said...

sini pun ade pengemis dunia?? hahaha.. dah la, iye liverpool kuat...
huhuhu...
btw, thanks ain =)
singgah blog saya tuk post balas untuk ini =)

aryl said...

http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/03/aku-di-stalk.html