Sunday, March 6, 2011

versi sentap hati maknab : liverpool hebat gilerrrr..ini serius..!!!

hahaha..sukanya bile liverpool menang..memang aku tak sangka..aku memang suka bila liverpool menang dan kalahkan machester united...LIVERPOOL HEBAT lah..

akibat deal dengan pengemis dunia aka icik fad nie aku dengan relanya mmbuat pengakuan di atas....aku pun tak pasti kenapa aku dengan suka suki nya betting dengan bebudak tuh~ok start untuk sentap hati maknab!!

bermula dengan pemain liverpool .. mereka semua handal kan macam pahlawan melayu melaka semuanya..nak-nak hang SUAREZ pengganti hang torres sang durhaka  tu..dah la hensem macam PD kan..perghhhh...time dup gaduh-gaduh pun muka dia tetap MACHO ok..

hang DIRT KUYT tuh..ahhhaha..3 gol tu beb..dia pulun sorang..hatrick lu berbisa la beb..gwa kagum..rooney mesti lagi kagum dengan lu...hahaha..cuba tunjuk muka lu ckit

kawe hebat x?? kawe dgn safee mano hebat...

king mesti sengih memanjang tengok anak buahnya menang..sengih sampai nampak gusi.
vandersar

saje letak gambar van der sar..pasni nak suruh sir alex ferguson yang tak sehensem KING ambil Khairul Fahmi jadi keeper..HAHAHA


kawe leyh ganti demo van der sar weyh..haha..

cukuplah tu...sebenarnya aku tak diajar nak menipu lebih-lebih nie..cukuplah setakat nie..tak pandai nak menipu..yang penting saya dah tunaikan janji saya kat icik fad..OK..:)


16 comments:

aryl said...

LIKE

azizan4444 said...

peminat arsenal berterima kasih pada liverpool mlm ni.hahaha...

klu fahmi p man u..sapo nk jd keeper klate?sape2?haha

sitinurfatimah said...

tahniah la babe! ciktim duk hostel, xdpt nk tgok bola.....
rrrr

[ apexogamy ] said...

kasihan MU..ih3..
err, nape lah den skong MU..haha

ain revival said...

@aryl :: haha..padan muka kita kan~

ain revival said...

@azizan4444 ::
haruslah berterima kasih kan..sikit ag nak kejar...

haha~cancel mula laa~tp apek tepon aritu kalu kelab luar pggil dy nk g..huhu

ain revival said...

@sitinurfatimah ::
ucap tahniah kat pakcik PD tu~bkn dgn ain..hehe

ain pn tok bola kedai mamak jep..tu pun full..xpsl2 round kdai laen..ahha

ain revival said...

@ [ apexogamy ]
errrr..@@
sokong la MU yer..hehe
always b da top~kui3

shahjiehan said...

padan muka mU! hahaha... puass22!! aku anti manu!

ain revival said...

@shahjiehan ::
sorang lagi hater MU..
kesiannya..huhu

efa said...

tk suka liverpool menang ahhaha ni peminat MU dtg wuwu sadis ja menci la liverpool mng apa2 pon MU lg hebat..w0o

nadeyra said...

Eh ehh, kesian kat MU. Dah due kali kalah. Takpe2, tgu dy wat comeback yg bergaye nanty, hee

ain revival said...

@efa ::
taw xpe..MU tetap hebat sebenarnya..
defend xkuat time tuh..HAHA

ain revival said...

@nadeyra ::
heeh..rilex suda..
t kite tgok next game yep~

PeNgEmiS dUniA said...

ye saya puas ati . terimakasih. i like :))

ain revival said...

@pengemis dunia ::
wekem2..
naseb baik puas hati..
kalau x puas hati hajatnya nak wat 10 entry agi~
YNWA...allalala~~~