Monday, March 28, 2011

3 orang mamat tu same geli nak perdajal aku...

waaaaaaa..ni cite masa hari earth hour sebenarnya..selepas earth hour hari tu aku pegy jenjalan dengan kaki aku kat i city shah alam..tak sampai 5 minit jalan kaki dah sampai..sajer jep jalan-jalan situ nak check i city tutup ke tak dia punya lampu time earth hour...

jalan-jalan pusing area i city tuh tiba-tiba aku terpaku dengan seorang abang  yang sedang pegang ular kuning yang sangat besar.. aku gedik nak amik gambar sebelah abang tu..kononya aku nak berlagak yang aku tak takut dup sebelah ular..

tapi abang tu tarik aku dan letak ular tu kat leher..siap belit-belit lagi ular tu kat leher aku...macam mafala beb!!! aku tak boleh nak buat apa-apa sebab ular tu sangat besar..nak pegang pun aku takut...lepas tu member abang tu 2 orang datang dan letak cicak besar (iguana) dan burung kakaktua kat kepala dan bahu aku..dieorang kejam!!..aku siap merayu-rayu lagi mintak dibuang segala jenis menatang kat badan aku..agak lama aku merayu..baru lah diorang sudi amik semua segala menatang tuh..T___T

 lepas diyeorang amik semua menatang tu dari aku ,aku pun buka lah mata..alamak!!!! ramainya orang keliling aku..wa malu la beb!!! sumpah...tapi tape laa...femes kejap kan..yer..aku selalu think positive..hehe..lepas kejadian tuh aku cepat-cepat lari dari tempat tu dan pegi jenjalan tempat laen...
weyyy...! ape jeling-jeling..tak percaya ke??meh tengok ini video kalau tak percaya...

video

credit untuk sarah isahak kerana tolong  amik video nie...sorilaa..aku tak rotate video nie..lupa..lagipun aku malas nak upload balik..hehhe :)

10 comments:

aQimie Ceplos said...

hahah ! ala .. ular je kot.. ^^. haahaa. kan comel tu ^^.
nak2 ulang tedung. lg best tu kalau dpt tium. ehehe

Aujinz said...

ulo ape kaler kuning?.. ulo Albino eik??..

Raji berkata said...

hahahaha dalam ketakutan tu boleh juga mntak org amik gmbr tuh
hahaha klakar2
mne iguana nyer?

... said...

as salam..
ekeke~
kena buli~

=p

ok tu kalau buat lagi~ promosi~
femes~hahaha`~

uhh..leher ku macam nak terpulas
@_@

tutorial untuk baca entri kat blog yang super Berat.. jimat sehingga lebih dari 70% masa untuk loading page! :)

SyedGraphiX said...

HAHa... errrr.seram laa! XD

ain revival said...

@aqimie ceplos..::
hahha..ular jer kot..geli ah..balik umah ter0s gatal2 lepas pgng makhluk tu..
err..ulang tedung??hahha..dlm kubur terus aku nnt~kui3

ain revival said...

@aujinz :: yup2..besar gedabak ular tuh~

ain revival said...

@raji berkata ::
haruslah perlu..bila lagi aku nk pgng ular segala..boleyh ah nak riak ckit lepas nie kt rakan taulan..hhaha
laa..xdeke..myb b4 o after vide0 nie,..ak pn x henget bila mase dy ltak..

ain revival said...

...::
dyeorg bknnya nak buli sebnarnya..saje jer nk ngorat tuh..haha

ain revival said...

@syed graphix ::
agak seriau ah d situ..tapi terasa diri ini sgt berani..gagaga