Saturday, March 26, 2011

maaf ...aku tak support earth hour malam nie....

maaf la yer kepada sesape yang sambut earth hour malam nie..aku bukannya taknak sambut tapi aku ada sebab yang tertentu untuk tidak sambut earth hour...aku bukan tak sokong OK..malah 100% aku sokong campaign nie...hmmmmm...aku nak sambut


tapi     




tapi 




tapi

aku dup sensorang la malam nie..camne nak tutup lampu bagai...OK..aku takut sebenarnya...haha..camne kalau tiba-tiba hantu kak limah datang..siap nyanyi lagu soley soley lagi..memang ah aku buat-buat pengsan..atau aku join jer kak limah tu nyanyi sekali..hehe...

gambar sekadar hiasan semata-mata....baru edit :: nie hntu arwah GOKU bkn kak limah OK..!!hahahaha

disebabkan aku tak tutup lampu malam nie aku akan cuba mengurangkan penggunaan elektrik kat umah aku sepeti aircond yang ade 10 bijik , mesin basuh Electrolux, TV plasma lengkap dengan home theatre dan lappy Apple...ok..semua benda tu tak wujud pun dalam umah aku kecuali aircond ( sebijik jer ade )...


 anyway...selamat menyambut EARTH HOUR....save the energy..save the environment..:D


20 comments:

Along Usop said...

wooaaahhh!! kacak sungguh antu kak limah tu.. wakakakakak... =p

ain revival said...

@along Usop ::
tuh bukan hantu kak limah laa!!!!
tuh hantu arwah GOKU laa..
ape laa..tu pn xtw ke..:D

Raji berkata said...

hahahah penakut kau yer
hak2

azi nur said...

haiyoo dasatnye antoo~

budi said...

amacam jumpa tak kak limah? ekeke...

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

cantk woo antunya..

PeNgEmiS dUniA said...

nantak . mlm ni die dtg . haha .nyway , smat pic hantu goku !

Aujinz said...

hantu ghambut oren pon ade.. koh koh koh

aleen aiden said...

enjit enjit semut....kat tepi tangga.hahha

yan_n.i.m said...

hantu ncem.! haha

Anonymous said...

hahahha~hiburan utk aku mlm neh!!

ain revival said...

@raji berkata ::
mane ade penakut laa..seram jep~

ain revival said...

@azi nur ::
hehe~dasat tang mane tuh...

ain revival said...

@budi ::
jmpa jep..owh..kak limah kirim salam kat awak :)

ain revival said...

@siti nur fatimah..::
xtaw chantek tang mane tuh..

ain revival said...

@pengemis dunia ::
hehe..biase2 jep..smart icik fad lagi laa~

ain revival said...

@aujinz ::
diam ah..ni hantu zaman moden laa,,xpenah tgok ke??
:)

ain revival said...

@aleen aiden ::
adeh..naseb baik dalam umah den tade tngga~

ain revival said...

@yan_n.im ::
hehe..dia kirim salam kat awak gak :D

ain revival said...

@cik anon ::
aku suka menghiburkan ko pn memalam nie~