Thursday, April 21, 2011

malapetaka bakal berlaku......

assalamualaikum....

di saat ini, pada masa ini, dalam detik ini debaran jantung aku bergerak pantas...aku takut..tak senang duduk rasenya...setiap detik, setiap saat, setiap minit, setiap jam pandangan mata aku hanya tertumpu ke arah jam loceng RM1.50 kat atas TV yang rosak soundnya...tinggal beberapa jam lagi untuk ianya berlaku...sesuatu yang kejam..sesuatu yang aku takleyh imagine dan diluahkan melalui kata-kata..

sesungguhnya aku akan kena malam nie..bala bala bala bala....!!! kalau bukan malam nie, esok...kalau bukan esok, lusa....kalau bukan lusa, tulat..kalau bukan tulat, bile-bile masa yang bukan malam nie, esok, lusa dan tulat...huhh.setiap tahun nie la perkara yang paling takut dan mendebarkan aku.....


aku dah pastikan bahawa budu, tepung gandum, telur dan lain-lain peralatan masih lagi kekal di tempat asalnya..YER..!!! aku akan pastikan semua tu tidak bergerak..

sepatutnya aku kenalah hepi-hepi malam nie..tapi disebabkan member2 kejam terutamanya housemate sendiri...waaaaa..kalau dyeorang selebrate besday aku dengan membawa aku pergi Resepi Rahsia, Ayam Goreng Kentucky ke takpe la jugak....nie tunjuk muka sinis jer memalam sambil senyum senyum yang amat menyampah sekali...bencik dowh camnie.....waaaaaaaaaaaaa...

so, solution terbaek untuk aku wat malam nie ialah meninggalkan Villa 203 yang indah ini..tapi tak mungkin...hmmm...atau aku akan pakai baju dengan seluar hujan aka rain coat sepanjang malam nie ..good idea ain...

cabut lari dari rumah adalah idea terbaek sebenarnya....

housemate ku y comeyh..tlong lepaskan aku dengan plan giler korang tuh...ak syg korang byk2....:)


 


18 comments:

Anonymous said...

agak2 r sys..jam loceng ak 2 bkn rm1.50 tw..jam 2 laa yg ko tgk tiap2 ari..hahah~so becareful yep ain mlm neh..hahah

Anonymous said...

hahhha....bersdia r ainnn....~
villa 203

intan said...

ain tlong bace kan kuat2....cpat laa

APi said...

setakat tepung apa ada hal..
setahun sekali jek.. =)
bufday to happy

apik pehe said...

hahaha..epi besday...
korang2 semua..
buat yg paling teruk tau..biar ain ingt smpai ke tua..hehehehe

isabelle said...

alaa..bagi la chance diorg nak buat kek budu atas kepala tu.setahun sekali jer

Bulan Purnama said...

haha .. mesti buat suprise nih .. :)
larikk balik umah .. ekeke

adan said...

hahaha... selamat hari lahir er.. dah tua da... kehkehkeh.. ^_^

fyna said...

owhhh..da pham da.
heheh...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

ain revival said...

@anonymous aka izzati :: hahah..mane cheq tahu...nmpak murah jep..hahah

aku careful pun kena ugak kan.adess!!

ain revival said...

@anonymous aka nabila..::
nie mesti camporan o kan..mmg terbaek ahh..
ciap muntah2 ag..haha

ain revival said...

@intan ::
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..kuat x??

ain revival said...

@api :: mmg la 1 thun sekali jep...
tapi perlukah ini semua..tahyul ni semua..:)

ain revival said...

@apik pehe ::
mmg terok ape y dyeorang buat..
kejam sesangat..!!
hhaha

ain revival said...

@isabella :: hehe..hari tu da kena la madam..cukup2 laa...



tp kena jugak..madam nanti dalam lecture kena ingatkan dyeorang jangan wat dajal sangat kat orang..:)

ain revival said...

@bulan purnama..:: x suprise pun...sebab da tahu..

tapi dah taw pun still kena jugak...hehe

ain revival said...

@adan :: heheh..da mningkat laa..bukan dah tua..
tapi xpe..awek muda..

ain revival said...

@fyna :: hehe..:)