Wednesday, April 13, 2011

awalnya sambut bessday...?? @@

assalamualaikum....

pernahkan korang celebrate besday beramai-ramai...hehe..ni kali pertama dalam sejarah ulangtahun perkahwinan kalahiran aku celebrate 5 orang sekaligus dalam satu hari..kiteorang bukannya lahir pada tarikh yang sama melainkan bulan sahaja yang sama...

actually aku tak tahu pun besday ak disambut sekali dengan bebudak yang laen..suprise la kononnya kan...tapi serius terharu tengok ada nama aku kat kek tuh...bersyukur sangat-sangat sebab aku tak diperdajalkan dengan teruk selain di comotkan dengan ising semata-mata...mungkin sebab buat dekat fakulti dan lepas tu ade kelas remote sensing pulak..yang herannya aku jep yang kena ising tu..orang len tak kena pun...kejam betoi..!!lecturer kesayangan, madam Is turut serta dalam suprise kan aku dan kawan-kawan..adess...


malas nak tulis panjang-panjang..layan jer gambo nie...:)

hepi bessday to me!! opss!silap kek laa....

that my cake..share with aton n syak ...:)
tengok muka aku..!!! tak baek betol..jenuh nak bersih taw...madam is ( tudung pink) turut serta kenakan ak...
besday gurls n boys...hepi besday to u ols...err..x cukup orang laa..haa..nak taw nape y baju hijau dup pegang lappy tu ketat2...sebab lappy si baju ijau dicuri oleh bebudak nie untuk kenakan dia..kesian mamat tuh..
siaplah korang....aku balas dendam nanti..!!!!!!!
thanks yer kengkawan sumer n beloved lecturer, madam is...
p/s : all of da pictures i got from mohd norikhsan....tengs yep..n tengs jugak sebab penuhkan muka aku dengan krim tuh....hahaha



8 comments:

intan said...

happy belated besday ain!!!!

Fakhrul1409 said...

serius ak ckp, aku xpernah smbut pn ari jadi aku ramai2..sorg2 pn xnah..ak pn jenis xingat bufday2 ni..hahahahaha

iszieylyanziy said...

besday is 22.4,,hahaha

isabelle said...

woh..ada org love kita lah :P

ain revival said...

@intan :: tengs intan ijau...:)

ain revival said...

@fakhrul1409 ::
masih dikra ok lagi klau x celebrate besday...tapi agak pelik kalau besday sendiri pn x ingat...
:)

ain revival said...

@iszeilyanziy ::
hehe..please remember..:)

ain revival said...

@isabella ::
saje jep nak rasuah madam suruh blnja durian lagi...:)

yess..! akhirnya madam is follow jgak..segan2..haha