Saturday, October 15, 2011

Final Year Project (FYP) membunuhku.

 "Study the effect of temperature and relative humidity on airborne fungal in domestic building..."

ini bukan quotation ke hape. ini tajuk FYP aku. almaklumlah dah final sem. sebelom grad kena buat thesis segala. agak pening nak buat benda ni. sebab aku bukan lah TOP student.dan yang pentingnya aku masih dalam mood enjoy. hahaha

so, mintak maaflah kepada kawan-kawan blogger. aku memang sekarang jarang BW atau memang tak BW langsung. tulis entry pun kadang-kadang. kalau buat entry baru pun lepas post terus blah. malas nak stay kat blog lama2 nanti tak buat kerja aku. mintak maaf juga kalau aku tak sempat nak reply komen korang semua T__T

kerja tertangguh pun banyak. tu yang menambahkan ke'busy'an aku. masa cuti sem gilo makan tido jep. sekarang hamik kao. kerja berlambak tak siap.hoho. padan muka ko ain.

sekarang aku rasa nak menghabiskan banyak masa bersama kengkawan jep. yer la. nanti mesti susah nak jumpa. doakan kejayaan aku babe ! yang penting sekali doakan FYP aku berjalan dengan smoothly *skipping sikit* kah kah kah.

ok bye.! take care semua..

:D



1 comment:

muhamad hanif said...

okla,

aku phm. Gudluck yaa.