Saturday, February 18, 2012

ada apa dengan bola sepak..



Bola sepak adalah sukan nombor 1. Bapak segala sukan. Bola sepak bukan sahaja melibatkan pemain dan bolanya sahaja tetapi melibatkan semua orang termasuk penyokong untuk sukan no 1 ini. Banyak benda yang berlaku di sebabkan oleh permainan ini. 

 sebab bola kita bersatu..



sebab bola kita bergaduh..



sebab bola kita ada rasuah..


sebab bola aku femes..



sebab bola aku banyak kontroversi.




sebab bola aku clash dengan awek aku...



Layan layan juga bola tu. Tapi jangan lupa layan keluarga, kawan-kawan serta awek korang jugak. Sebab apa aku cakap gitu, sebab mostly 95% lelaki kaki bola. Penuh kedai mamak setiapkali ada big game. 

mood: Alhamdulillah. Kelantan layak ke peringkat seterusnya untuk merebut piala FA :)



4 comments:

hatiputera said...

yang paling best pasal bola ialah kerana bola semua rakyat bersatu

lella lala walaa said...

hahaha. sebab-sebab yg xleh blahh. hahaha. ohh! i loveee football! :)

ainulaqma said...

nice entry la awak~
jemput join my GA. the more the merrier :)
http://diagonallife.blogspot.com/2012/02/awesome-ga-by-sweetybeauty-shoppe.html

littledolphin said...

bola ni ada macam-macam function.

yang jadi alat perpaduan tu function paling istimewa! ;)