Sunday, December 25, 2011

mission impossible 4- GHOST PROTOCOL

assalamualaikum...

aku tengok cerita ni hari jumaat. midnite bertempat di IOI Mall. mungkin agak terlewat aku tengok cerita ni.almaklumlah asyik busy dengan FYP yang melemahkan jiwa raga aku. aku taknak review sangat cerita ni sebab dah banyak blog yang dup pot pet pot pet pasal cerita TOM CRUISE sendirik pnya production ni.

yang pastinya....



cerita ni best nak mampos !!!

setiap aksi mesti anda akan cakap 'WOW' !

kalau anda rasa real steel itu best, cerita nie 1/1/2 ganda lagi terbaekkkkkkkk! 

9.49/10 aku bagi *

kereta-kereta BMW dalam cerita tu memang super duper awesome and 'WOW'!

*pendapat aku sahaja. 

p/s : walaupun ada orang cakap tom cruise men'spoil'kan cerita kerana dia dah agak 'tua' tapi bagi aku dia sangat versatile dan usianya lebih mematangkan dia punya aksi *


3 comments:

Cikya said...

assalamualaikum Ain..

lama tak jenguk. :D

good Luck for Final.
may Allah Ease.. :)

sorry out of topic.

aleen aiden said...

hmm,bagi aku MI3 jauh lagi best drpd MI4.rasa macam hilang seri dia cerita ni kali ni.xtaulah kenapa.hu3

ain revival said...

@cikya :

waalaikumussalam..hehe..thanks ya. x study ape2 ag.hehe

@aleen :

y aku tengok. MI4 kurg gadjet y dy guna compare ng MI3. y ni lbih byk aksi. ak mmg suka tgk cite y beraksi lebih nie. haha. len org len citarasa kan. :D