Thursday, June 28, 2012

luahan perasaan di semester akhir

Assalamualaikum..

Agak lama jugaklah rasanya aku tak update blog ni. Nak kata busy memang busylah. Tapi banyak jer pun masa terluang. Well, sekarang ni agak busy dengan FYP. Kadang-kadang macam stress la jugak nak hadap benda alah ni. Tapi demi nak grad sem ni terpaksa bertungkus lumus la jugak.

Nak grad dah?? Insyaallah. Kalau semua paper sem ni tak de yang FAILED. Mohon dipermudahkan semua urusanku Ya Allah. Sekarang ni jugak aku tengah menghadapi FINAL EXAM. Tiba-tiba rasa tak berapa nak semangat. Aku rasa lebih banyak aku study untuk test daripada exam kali nie. Rasa macam bukan final. Ntahlaa. Mungkin mood sedih kot sebab nak tinggalkan UiTM serta kawan-kawan terchenta.

Actually banyak cerita untuk semester ni aku tak cerita kat sini. Banyak banyak banyak sangat. Peristiwa pergi Gunung Ledang yang tiba-tiba terserempak dengan Tok Janggut.  Aku dan bebudak course aku masuk TV. Nampak macam bagus kan. Tapi semuanya memang bagus. Rasanya kenangan untuk semester ni paling bernilai. Rasa rugilah pulak tak gantung kat blog ni.

"Bajet orang nak baca sangat cerita kau ain weyh?"

Haha. Takpelah janji aku baca balik boleh buat aku tersenyum.


YES! YES! Masa sangat berharga sekarang. I know that. Dan aku buat derk jer. Kadang-kadang rajin. Kadang-kadang terlampau malas. Takdelah pulak terlampau rajin kan. Risau jugak dengan diri aku sebenarnya. HEHE.

Apa yang aku nak sekarang dapat GRAD on time. Dapat kerja yang bagus. Balas jasa parent aku. Insyallah. Aku berharap sangat-sangat supaya Allah mempermudahkan perjalanan hidup aku ni. Sebenarnya, lepas grad pun agak takut jugak. Takut dengan persekitaran baru. Takut tak dapat kerja. Tapi yang pasti rezeki Allah ada di mana-mana.

Banyak benda kena pikir sebenarnya. Setakat ni sahaja luahan perasaan aku kali ni yer. Kena sambung berfikir dan merancang masa depan. OK bai :D

p/s :: Doakan aku dapat jawab final exam dan dapat result yang cemerlang nanti. :D










10 comments:

~misshuny~ said...

gud luck ain..=)

Anum said...

good luck

cik kura-kura said...

gudluck ain...sma2 kita grad sem nie....amin

cik kura-kura said...

gudluck ain...sma2 kita grad sem nie....amin

Deekay Miaow said...

Assalamualaikum kak ain. Saya bakal masuk uitm gk utk course ne. Kak ain ada apa2 tips atau nasihat tuk saya?

obat lemah syahwat herbal said...

semog semoga... ^_

Anonymous said...

[URL=http://pharmacypills.atspace.co.uk/dostinex/cabergoline-025-mg.html]cabergoline 0,25 mg[/URL]

Anonymous said...

[url=http://sustiva-efavirenz.webs.com/]purchase Sustiva 600 mg online
[/url] order Sustiva 500 mg online
order Efavirenz 600 mg online
buy Efavirenz online

Anonymous said...

http://www.microgiving.com/profile/cipro ciproxin warfarin
http://www.microgiving.com/profile/amoxicillin 1500 mg amoxicillin lot
http://www.xing.com/profile/Danka_Clar online pharmacy cheap
http://www.microgiving.com/profile/pharmacy online drugstore ratings
http://www.microgiving.com/profile/tadacip online pharmacy melbourne
http://www.microgiving.com/profile/apothecary meds 24-7 online pharmacy
http://www.microgiving.com/profile/kaufen-cialis canada online pharmacy no prescription
http://www.freewebs.com/tadalafil-kaufen/ online drugstore discount
http://www.freewebs.com/apotheke-pille/ online pharmacy diet pills

Anonymous said...

http://biaxin-buy.webs.com/ buy biaxin online no prescription
http://sustiva-efavirenz.webs.com/ order Efavirenz 600 mg
http://asacol-mesalamine.webs.com/ asacol 800 mg online
http://www.freewebs.com/pentasa-mesalamine/ asacol 400 mg canada