Thursday, March 8, 2012

kita kawan selamanya

assalamualaikum..

Insyaallah, semester ni adalah semester terakhir aku kat UiTM Shah Alam. Need to struggle hard because I still have a lot of credits to finish =.=". Sentiasa berdoa agar Allah memudahkan segala perjalanan aku sepanjang semester akhir ni. Amin.

Apa yang pasti di semester terakhir aku nak spend a lot of time dengan kawan-kawan di sini. Almaklumlah lepas ni mesti susah nak jumpa. Yer laa. Aku paling jauh. Kelantan.

Sepanjang 3 tahun bersama kawan-kawan kat sini banyak mencipta kenangan dan pengalaman baru bagi aku. Apa yang tak pernah buat aku buat. Sering berkongsi cerita.

Mungkin entri selepas ni lebih berkisah kapada rakan-rakan di sini. Supaya nanti kalau aku terbaca balik aku  tersengih sorang-sorang. :)

ramai yang tade ni.

jom kite enjoy sem last ni kawan-kawan yer :)

4 comments:

Anum said...

berkawan selamanya
enjoy ur last sem

nadhilah salawati mohd ariffin said...

tetiba terasa sebak plak...uhuk3x...

azuha rahimi said...

gudluck!! masih ade 3 sem....wowowowo

d_LA said...

dla yg dh keje pun still tingat kwn ms study..kwn ms study mmg the best..byk kenangan kan..rindulah pulak..huhu